Over Scauto

Onze reputatie spreekt voor zichzelf

Scauto treedt op als automakelaar, dat wil zeggen dat wij in het béste op zoek gaan naar uw nieuwe wagen of een voertuig met weinig km (nnc).

Zelf hebben wij geen stock, de enige wagens die wij online aanbieden zijn onze directievoertuigen. Wij kunnen alle merken (welke in aanbieding zijn) aanbieden, hiervoor zijn wij in samenwerking met diverse groothandels binnen Europa om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij importeren eveneens nieuwe voertuigen als oldtimers vanuit USA.
Hierbij wordt alles door ons geregeld gaande van transport, douane, ...

De nieuwe voertuigen hebben de wettelijke fabrieksgarantie dit hangt af van merk tot model. Ons extra troef is dat u van ons de meest beste prijs krijgt. De nnc voertuigen beschikken reeds over een minimum aantal kilometers.

Oldtimers worden als marge voertuigen aangeboden (btw niet aftrekbaar), dit zonder garantie.

Wenst u meer te weten over onze werkwijze, contacteer ons vrijblijvend.

Ervaar de Scauto Service

De makkelijkste weg om uw nieuwe auto te vinden
U contacteert ons
U contacteert ons via de website, dit maakt het voor ons makkelijk uw afspraak in te boeken.
Wij komen bij u langs
Wij komen bij u langs en samen worden de mogelijkheden besproken. In het béste geval ontvangt u reeds een prijs. Indien u werkzaam bent bij een bedrijf die aangesloten is bij de coperated benefits krijgt u een extra korting afhankelijk van het aankoopbedrag.
Bij een akkoord
Bij een akkoord wordt het verkoopscontract afgesloten. In het geval dat u achteraf annuleert, kan dit binnen de 7 dagen. U betaalt dan enkel een vergoeding voor verplaatsing en tijd met een maximum van €200. Bij een aankoop vervalt dit. Idem oldtimers.
Lenen en/of betalen
U regelt al dan niet een lening en stort het overeengekomen bedrag door naar het rekennr.
Wij regelen de rest
Wij gaan aan de slag en u ontvangt zowel een mail als een belletje wanneer u de wagen kan oppikken.
De wagen ophalen
Afhankelijk van nieuw, nnc of oldtimer krijgt u de gegevens van de met ons samenwerkende garage door. Zo kan u ook kennismaken waar u moet zijn voor accessoires bij te bestellen, onderhoud, enz...
TERUG NAAR BOVEN